BAS EN ISO 11816-2:2017

Mlijeko i mliječni proizvodi - Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze - Dio 2: Fluorometrijska metoda za sir


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 18
Језик: Енглески
Издање: 3.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 23.08.2017
Технички комитет:
...

Апстракт
ISO 11816-2:2016|IDF 155-2:2016 specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP, EC 3.1.3.1) activity in cheese. This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7). The instrument can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/l).

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 11816-2:2016, идентичан
  • ISO 11816-2:2016, идентичан

Веза са BAS стандардима