BAS EN ISO 11816-2:2025
Млијеко и млијечни производи - Одређивање активности алкалне фосфатазе - Дио 2: Флуорометријска метода за сир
Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 20
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 18.06.2025
Технички комитет:
ICS:
...
Апстракт
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).
The instrument used for the determination of ALP can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/kg).
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
- EN ISO 11816-2:2024, идентичан
- ISO 11816-2:2024, идентичан