prBAS EN ISO 712-1:2025
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:20
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.060, Житaрицe, мaхунaркe и прoизвoди oд житaрицa и мaхунaрки
Абстракт
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 712-1:2024, идентичан
ISO 712-1:2024, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се