prBAS EN ISO 712-1:2025
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:20
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:21.11.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki
Apstrakt
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 712-1:2024, identičan
ISO 712-1:2024, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се