BAS EN ISO 7208:2010

Obrano mlijeko, surutka i mlaćenica - Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 17
Језик: Енглески
Издање: 2.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 02.07.2010
Технички комитет:
...

Апстракт
ISO 7208|IDF 22:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators. ISO 7208|IDF 22:2008 also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 7208:2008, идентичан
  • ISO 7208:2008, идентичан

Веза са BAS стандардима