prBAS ISO 22662:2025
Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:14
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.100.01, Mлиjeкo и млиjeчни прoизвoди oпћeнитo
Абстракт
This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.
The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 22662:2024, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се