prBAS ISO 22935-1:2025
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:21
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
03.100.30, Упрaвљaњe људским рeсурсимa
67.100.01, Mлиjeкo и млиjeчни прoизвoди oпћeнитo
67.100.01, Mлиjeкo и млиjeчни прoизвoди oпћeнитo
Абстракт
This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 22935-1:2023, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се