prBAS ISO 937:2025

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:12
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.120.10, Meсo и мeсни прoизвoди

Абстракт
This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 937:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се