prBAS ISO 5671:2025
Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:8
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.220.10, Mирoдиje и зaчини
Абстракт
This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.
It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 5671:2023, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се