prBAS ISO 5671:2025
Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:8
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.220.10, Mirodije i začini
Apstrakt
This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.
It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 5671:2023, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se