prBAS EN ISO 16140-4:2020/A1:2025
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:11
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
Абстракт
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 16140-4:2020/A1:2024, идентичан
ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се