prBAS EN ISO 16140-4:2020/A1:2025

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:11
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Nadnevak realizacije:21.11.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 16140-4:2020/A1:2024, identičan
ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се