prBAS EN ISO 16140-2:2016/A1:2025
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method - Amendment 1:
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:30
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
Абстракт
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 16140-2:2016/A1:2024, идентичан
ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се