prBAS EN ISO 16140-2:2016/A1:2025
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method - Amendment 1:
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:30
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane
Apstrakt
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 16140-2:2016/A1:2024, identičan
ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se