BAS EN 15634-4:2024

Прехрамбени производи - Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије - Дио 4: Кикирики (Arachis hypogaea) - Квалитативна детекција специфичних ДНК секвенци у чоколади PCR-ом у реалном времену


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 16
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 01.07.2024
Технички комитет:
...

Апстракт
This document specifies a method for the detection of peanut (Arachis hypogaea) in chocolate. Real-time PCR (Polymerase Chain Reaction) detection of peanut is based on an 86 bp (base pair) sequence from the Ara h 2 gene of peanut.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN 15634-4:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима