BAS EN ISO 7328:2010

Mliječni sladoled i sladoledne smjese - Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 18
Језик: Енглески
Издање: 2.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 02.07.2010
Технички комитет:
...

Апстракт
ISO 7328¦IDF 116:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of most milk-based edible ices and ice mixes. The method is also applicable to concentrated and dried ice mixes. The method is not applicable to some milk-based edible ices and ice mixes, in which the level of emulsifier, stabilizer or thickening agent or of egg yolk or of fruits, or of combinations of these constituents makes the Roese-Gottlieb method unsuitable.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 7328:2008, идентичан
  • ISO 7328:2008, идентичан

Веза са BAS стандардима