prBAS ISO 9116:2026
Green coffee — Guidance on methods of specification
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:7
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.140.20, Кaхвa и нaдoмjeсци зa кaхву
Абстракт
This document gives guidance on methods of specification to be used to describe green coffee for sale and purchase.
It also gives guidance on procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee.
This document is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 9116:2025, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се