prBAS ISO 9116:2026
Green coffee — Guidance on methods of specification
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:7
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.140.20, Kahva i nadomjesci za kahvu
Apstrakt
This document gives guidance on methods of specification to be used to describe green coffee for sale and purchase.
It also gives guidance on procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee.
This document is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 9116:2025, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се