prBAS ISO 22935-3:2025
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 3: Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:11
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.100.01, Mлиjeкo и млиjeчни прoизвoди oпћeнитo
Абстракт
This document specifies a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method can be part of product classification systems for domestic and international trade. This document does not apply to classification systems.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 22935-3:2023, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се