prBAS ISO 22935-2:2025

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:27
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.100.01, Mлиjeкo и млиjeчни прoизвoди oпћeнитo

Абстракт
This document specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples. This document is suitable for application in conjunction with the sensory methodologies outlined in ISO 22935-1 | IDF 99-1 and other ISO or IDF sensory methodologies for specific situations and products. Annex A provides international tables of common attributes, including terms in the official ISO languages English and French as well as equivalent terms in German and Spanish.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 22935-2:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се