prBAS EN ISO 23662:2025
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:10
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.040, Пoљoприврeдни прeхрaмбeни прoизвoди oпћeнитo
Абстракт
The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims.
It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting.
It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 23662:2024, идентичан
ISO 23662:2021, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се