prBAS EN ISO 17468:2025

Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on the establishment or revision of a standardized reference method


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:17
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe

Абстракт
This document gives technical requirements and guidance on the establishment or revision of standardized reference methods used for the analysis of microorganisms in: —    products intended for human consumption; —    products for feeding animals; —    environmental samples in the area of food and feed production and handling; —    samples from the primary production stage. This document specifies the technical stages of the establishment of a new standardized reference method and of the revision of an existing standardized reference method. It includes, in particular, requirements and guidance on the validation of the selected method. This document is intended to be implemented in particular by ISO/TC 34/SC 9 and its corresponding structure at CEN level, which is CEN/TC 463.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 17468:2023, идентичан
ISO 17468:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се