nsBAS ISO 22935-3:2025
Mlijeko i mliječni proizvodi – Senzorne analize – Dio 3: Upute o metodi za ocjenu usklađenosti sa specifikacijom proizvoda za senzorna svojstva utvrđena bodovanjem
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:11
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:04.04.2025
Predviđeni datum naredne faze:03.06.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.100.01, Mlijeko i mliječni proizvodi općenito
Apstrakt
This document specifies a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method can be part of product classification systems for domestic and international trade. This document does not apply to classification systems.
Životni ciklus
00
10
20
30
40.20 - Javna rasprava o nacrtu BAS standarda (nsBAS)
04.04.2025
50
60
90
95
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 22935-3:2023, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se