prBAS ISO/TS 16465:2025

Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:29
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:21.11.2024
Предвиђени датум наредне фазе:20.03.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.200.10, Живoтињскe и биљнe мaсти и уљa

Абстракт
This document specifies two methods for the quantitative determination of phthalates in vegetable oils by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS): —     Part A for the determination of di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP). —     Part B for the determination of eight phthalates: dimethyl phthalate (DMP), diethyl phthalate (DEP), di-isobutyl phthalate (DIBP), dibutyl phthalate (DBP), benzylbutyl phthalate (BBP), di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP), di-isononyl phthalate (DINP), di-isodecyl phthalate (DIDP). Both methods are applicable for all vegetable oils, including crude, refined and virgin.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO/TS 16465:2024, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се