BAS CEN/TS 17329-1:2020

Прехрамбени производи - Опште смјернице за валидацију квалитативних PCR метода у реалном времену – Дио 1: Валидација у једној лабораторији


Опште информације
Статус: Повучен
Број страна: 21
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 16.07.2020
Технички комитет:
...

Апстракт
This document describes the performance characteristics and minimum performance criteria which should be taken into account when conducting a single-laboratory validation study for qualitative (binary) real-time polymerase chain reaction (PCR) methods applied for the detection of specific DNA sequences present in foods. The protocol was developed for qualitative real-time PCR methods for the detection of DNA sequences derived from genetically modified foodstuffs. It is applicable also for single-laboratory validation of qualitative PCR methods used for analysis of other food materials, e.g. for species detection and identification. The document does not cover the evaluation of the applicability and the practicability with respect to the specific scope of the PCR method.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • CEN/TS 17329-1:2019, идентичан

Веза са BAS стандардима