BAS EN ISO 1736:2010

Mlijeko u prahu i proizvodi od mlijeka u prahu – Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 17
Језик: Енглески
Издање: 2.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 02.07.2010
Технички комитет:
...

Апстракт
ISO 1736|IDF 9:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of dried milk and dried milk products. The method is applicable to dried milk with a fat content of 40 % mass fraction or more, dried whole, dried partially skimmed, and dried skimmed milk, dried whey, dried buttermilk and dried butter serum. The method is not applicable when the powder contains hard lumps which do not dissolve in ammonia solution or free fatty acids in significant quantities.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 1736:2008, идентичан
  • ISO 1736:2008, идентичан

Веза са BAS стандардима