BAS EN 13610:2010

Hemijski dezinficijensi - Kvantitativni suspenzijski test za procjenu virucidne djelotvornosti na bakteriofage hemijskih dezinficijenasa, koji se upotrebljavaju u područjima prehrambene i drugih industrija - Metoda ispitivanja i zahtjevi (faza 2, korak 1)


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 44
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 28.06.2010
...

Апстракт
This European Standard specifies a test method (phase 2, step 1) and requirements for the minimum virucidal activity against bacteriophages of chemical disinfectants that form a homogeneous, physically stable preparation in hard water and that are used in food and industrial areas, excluding areas and situations where disinfection is medically indicated and excluding products used on living tissues. This European Standard applies to least to the following: a) processing, distribution and retailing of:...

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN 13610:2002, идентичан