prBAS ISO 3632-1:2026

Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:10
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:3.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.220.10, Mирoдиje и зaчини

Абстракт
This document specifies requirements for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It is applicable to saffron in filaments, cut filaments and powder forms. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 3632-1:2025, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се