prBAS EN ISO 16140-4:2020/A2:2026

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:8
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe

Абстракт

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 16140-4:2020/A2:2025, идентичан
ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се