prBAS EN ISO 16140-4:2020/A2:2026

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:8
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 16140-4:2020/A2:2025, identičan
ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se