prBAS EN ISO 16140-3:2021/A1:2026
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:17
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
Абстракт
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 16140-3:2021/A1:2025, идентичан
ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се