prBAS EN ISO 5530-1:2026
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:42
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.060, Житaрицe, мaхунaркe и прoизвoди oд житaрицa и мaхунaрки
Абстракт
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 5530-1:2025, идентичан
ISO 5530-1:2025, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се