Oblast standardizacije | Hemikalije, hemijsko inženjerstvo, poljoprivredni i prehrambeni proizvodi |
Tehnički komitet | BAS/TC 43- Hrana |
Termin (EN) | end product |
Definicija (EN) | product that will undergo no further processing or transformation by the organization
NOTE A product that undergoes further processing or transformation by another organization is an end product in the context of the first organization and a raw material or an ingredient in the context of the second organization. |
Termin (FR) | |
Definicija (FR) | |
Termin (DE) | |
Definicija (DE) | |
Termin (BS) | konačan proizvod |
Definicija (BS) | proizvod koji organizacija ne podvrgava daljnjoj obradi ili transformaciji.
NAPOMENA Proizvod koji druga organizacija podvrgava daljnjoj obradi ili transformaciji je konačan proizvod u kontekstu
prve organizacije, a sirovina ili sastojak u kontekstu druge organizacije. |
Termin (HR) | |
Definicija (HR) | |
Termin (SR) | |
Definicija (SR) | |
Datum | 2016-01-27 |
Standardi | BAS EN ISO 22000:2010 |
---|