Бесплатан вебинар „Примјена BIM-a у БиХ - студија изводљивости и BIM стандарди”

У понедјељак, 12. априла с почетком у 10.00 часова Институт за стандардизацију Босне и Херцеговине у сарадњи с Чешком канцеларијом за стандарде, метрологију и тестирање (ÚNMZ) организује бесплатан вебинар на тему „Примјена BIM-a у БиХ - студија изводљивости и BIM стандарди”. 

Учесницима вебинара ће бити представљени резултати пројекта „Подршка примјени BIM-а у Босни и Херцеговини” који се реализује уз финансијску подршку UNDP-a, а на којем су партнери ИСБИХ и ÚNMZ. Такође, босанскохерцеговачки стручњаци у овој области доц. др Гордана Броћета, дипл. инж. грађ., ван. проф. др сц. Наида Адемовић, дипл. инж. грађ. и Марио Јуришић, дипл. инж. грађ. ће говорити о студији изводљивости примјене BIM-a у Босни и Херцеговини, BIM стандардима те примјени BIM-a у пракси. 

Вебинар је намијењен надлежним институцијама у БиХ које доносе правилнике и законе из области грађевинарства, пројектантима грађевинских конструкција са свим њиховим припадајућим фазама, студентима техничких факултета, те извођачима грађевинских конструкција, менаџерима у грађевинарству, као и свим осталим заинтересованим странама.

Пријаву за учешће на вебинару можете извршити овдје. Напомињемо да је број учесника ограничен. 

Након извршене пријаве, изабрани учесници ће на имејл добити линк путем којег ће моћи приступити вебинару.

По завршетку, сви учесници ће добити сертификат о присуству споменутом вебинару.

Агенду вебинара можете погледати овдје.

Вебинар ће бити организован у оквиру UNDP Challenge Fund: Чешка рјешења за пројекат циљева одрживог развоја „Подршка примјени BIM-a у Босни и Херцеговини” који имплементира Чешка канцеларија за стандарде, метрологију и тестирање у сарадњи с Институтом за стандардизацију БиХ.