Besplatan webinar „Primjena BIM-a u BiH - studija izvodljivosti i BIM standardi”

U ponedjeljak, 12. travnja s početkom u 10.00 časova Institut za standardizaciju Bosne i Hercegovine u suradnji s Češkim uredom za standarde, mjeriteljstvo i testiranje (ÚNMZ) organizira besplatan webinar na temu „Primjena BIM-a u BiH - studija izvodljivosti i BIM standardi”.

Sudionicima webinara bit će predstavljeni rezultati projekta „Potpora primjeni BIM-a u Bosni i Hercegovini” koji se realizira uz financijsku potporu UNDP-a, a na kojem su partneri ISBIH i ÚNMZ. Također, bosanskohercegovački stručnjaci u ovom području doc. dr. Gordana Broćeta, dipl. ing. građ., izv. prof. dr. sc. Naida Ademović, dipl. ing. građ. i Mario Jurišić, dipl. ing. građ.  govorit će o studiji izvodljivosti primjene BIM-a u Bosni i Hercegovini, BIM standardima te primjeni BIM-a u praksi.

Webinar je namijenjen nadležnim institucijama u BiH koje donose pravilnike i zakone iz područja građevinarstva, projektantima građevinskih konstrukcija sa svim njihovim pripadajućim fazama, studentima tehničkih fakulteta, te izvođačima građevinskih konstrukcija, menadžerima u građevinarstvu, kao i svim ostalim zainteresiranim stranama.

Prijavu za sudjelovanje na webinaru možete izvršiti ovdje. Napominjemo da je broj sudionika ograničen.

Nakon izvršene prijave, izabrani će sudionici na e-mail dobiti link putem kojeg će moći pristupiti webinaru.

Po završetku, svi će sudionici dobiti certifikat o prisustvu spomenutom webinaru.

Agendu webinara možete pogledati ovdje.

 

Webinar će biti organiziran u okviru UNDP Challenge Fund: Češka rješenja za projekt ciljeva održivog razvoja „Potpora primjeni BIM-a u Bosni i Hercegovini” koji implementira Češki ured za standarde, mjeriteljstvo i testiranje u suradnji s Institutom za standardizaciju BiH.