Бесплатан вебинар – „Implementation of BIM method - key steps to pave the way to BIM adoption”

Институт за стандардизацију Босне и Херцеговине (ИСБИХ) у сарадњи с Чешком канцеларијом за стандарде, метрологију и тестирање (ÚNMZ) организује бесплатан вебинар на тему „Implementation of BIM method - key steps to pave the way to BIM adoption”.

Вебинар ће се одржати у сриједу, 9. децембра 2020. године, с почетком у 9:00 часова путем апликације Zoom.

Учесници вебинара ће имати прилику да се упознају с пројектом „Подршка имплементацији BIM-а у Босни и Херцеговини”, који се реализује уз финансијску подршку UNDP-a, а на којем су партнери ИСБИХ и ÚNMZ, као и да се упознају са студијом Концепт увођења BIM методе у БиХ насталом у оквиру пројекта. Поред тога, учесници ће моћи да чују предавање чешких стручњака на тему Концепт „зеленог” BIM-а (Green BIM Concept).

Вебинар је намијењен надлежним институцијама у БиХ које доносе правилнике и законе из области грађевинарства, пројектантима грађевинских конструкција са свим њиховим припадајућим фазама, учесницима који се баве заштитом животне средине, те извођачима грађевинских конструкција, односно менаџерима у грађевинарству, као и свим осталим заинтересованим странама.

Страни стручњаци ће предавања држати на енглеском језику, без превода, а босанскохерцеговачки стручњаци ће своја предавања имати на званичним језицима Босне и Херцеговине.

Пријаву за учешће на вебинару можете да извршите овдје. Напомињемо да је број учесника ограничен. Након извршене пријаве, изабрани учесници ће на имејл добити линк путем којег ће моћи приступити вебинару.

По завршетку, сви учесници ће добити сертификат о присуству поменутом вебинару.

Агенду вебинара можете погледати овдје.