Besplatan webinar – „Implementation of BIM method - key steps to pave the way to BIM adoption”

Institut za standardizaciju Bosne i Hercegovine (ISBIH) u suradnji s Češkim uredom za standarde, mjeriteljstvom i testiranje (ÚNMZ) organizira besplatan webinar na temu „Implementation of BIM method - key steps to pave the way to BIM adoption”.

Webinar će se održati u srijedu, 9. prosinca 2020. godine, s početkom u 9:00 časova putem aplikacije Zoom.

Sudionici webinara imat će priliku da se upoznaju s projektom „Potpora implementaciji BIM-a u Bosni i Hercegovini”, koji se realizira uz financijsku potporu UNDP-a, a na kojem su partneri ISBIH i ÚNMZ, kao i da se upoznaju sa studijom Koncept uvođenja BIM metode u BiH nastalom u okviru projekta. Pored toga, sudionici će moći čuti predavanje čeških stručnjaka na temu Koncept „zelenog” BIM-a (Green BIM Concept).

Webinar je namijenjen nadležnim institucijama u BiH koje donose pravilnike i zakone iz oblasti građevinarstva, projektantima građevinskih konstrukcija sa svim njihovim pripadajućim fazama, sudionicima koji se bave zaštitom okoliša, te izvođačima građevinskih konstrukcija, odnosno menadžerima u građevinarstvu, kao i svim ostalim zainteresiranim stranama.

Strani će stručnjaci predavanja držati na engleskom jeziku, bez prijevoda, a bosanskohercegovački će stručnjaci svoja predavanja imati na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine.

Prijavu za sudjelovanje na webinaru možete izvršiti ovdje. Napominjemo da je broj sudionika  ograničen. Nakon izvršene prijave, izabrani će sudionici na e-mail dobiti link putem kojeg će moći pristupiti webinaru.

Po završetku, svi će sudionici dobiti certifikat o prisustvu spomenutom webinaru.

Agendu webinara možete pogledati ovdje.