Област стандардиззације | Хемикалије, хемијско инжењерство, пољопривредни и прехрамбени производи
|
Teхнички комитет | BAS/TC 43- Храна |
Термин (ЕН) | enterobacteriaceae |
Дефиниција (ЕН) | microorganisms that form characteristic colonies on violet red bile glucose agar and that ferment glucose and show a negative oxidase reaction when the tests are carried out in accordance with the methods specified in this part of ISO 21528 |
Термин (ФР) | |
Дефиниција (ФР) | |
Термин (ДЕ) | |
Дефиниција (ДЕ) | |
Термин (БС) | enterobacteriaceae |
Дефиниција (БС) | mikroorganizmi koji formiraju karakteristične kolonije na ljubičastocrvenom žučnom agaru s glukozom i koji fermentišu glukozu i pokazuju negativnu reakciju oksidaze, kada se ispitivanja vrše u skladu s metodom utvrđenom u ovom dijelu ISO 21528 |
Термин (ХР) | |
Дефиниција (ХР) | |
Термин (СР) | |
Дефиниција (СР) | |
Датум | 2016-01-28 |
Стандарди | BAS ISO 21528-2:2013 |
---|