prBAS ISO 22662:2025

Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:14
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.100.01, Mlijeko i mliječni proizvodi općenito

Apstrakt
This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream. The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 22662:2024, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se