prBAS ISO 1442:2025

Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:12
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:21.11.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.120.10, Meso i mesni proizvodi

Apstrakt
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 1442:2023, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се