8. konferencija o standardizaciji cyber sigurnosti

Evropske organizacije za standardizaciju CEN, CENELEC i ETSI udružile su snage s ENISA, Agencijom za cyber sigurnost EU, kako bi organizovale 8. konferenciju o standardizaciji cyber sigurnosti. Konferencija 2024. obradit će sljedeća pitanja:

  • Oblikovanje budućnosti evropske standardizacije o cyber sigurnosti
  • Izazovi povezani s novim zakonodavstvom – Kako se nositi i pratiti višestruke regulatorne zahtjeve? Kako ih bolje uskladiti?
  • Standardi za nove zahtjeve u vezi s digitalnim proizvodima – Gdje se trenutno nalazimo? Koje lekcije smo do sada naučili? Kuda idemo?
  • Standardizacija sigurnosti lanaca snabdijevanja i njihovih komponenti – Kako ispuniti zahtjeve proistekle iz novih pravnih akata?

Više informacija o događaju možete pronaći ovdje.

Događaj će biti hibridan, s naglaskom na mogućnostima za uspostavljanje poslovnih kontakata i interakciju uživo za učesnike i predavače na licu mjesta. Dostupno je 200 mjesta, koja će biti dodijeljena po principu „ko prvi, njegovo mjesto”. Registrujete se da fizički prisustvujete na konferenciji samo ako zaista planirate da dođete na konferenciju. Ova vrsta prisustva sa sobom nosi određene troškove, a registrovanjem na odgovoran način doprinosite smanjenju nepotrebnog otpada.

Zbog onih koji nisu u mogućnosti da putuju, događaj će također biti dostupan uživo putem Webex platforme.

Ne propustite ovu priliku i rezervišite svoje mjesto odmah!

Pratite nas i na društvenim mrežama i učestvujte u interaktivnoj debati na platformi X #Standards4Cyber!

ENISA, CEN, CENELEC i ETSI vas s nestrpljenjem očekuju! Ostanite u toku!

Datum održavanja: 5. 3. 2024.