| Oblast standardizacije | Kemikalije, kemijsko inženjerstvo, poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
|
| Tehnički komitet | BAS/TC 43- Hrana |
| Termin (EN) | lot |
| Definicija (EN) | set of units of a product which have been produced and/or processed or packaged under similar
circumstances
NOTE 1 The lot is determined by parameters established beforehand by the organization.
NOTE 2 A set of units may be reduced to a single unit of product. |
| Termin (FR) | |
| Definicija (FR) | |
| Termin (DE) | |
| Definicija (DE) | |
| Termin (BS) | lot |
| Definicija (BS) | Set jedinica proizvoda koji su proizvedeni i/ili prerađeni ili pakovani pod sličnim uvjetima.
NAPOMENA 1 Lot je determiniran parametrima ustanovljenim u proizvodnoj organizaciji.
NAPOMENA 2 Set jedinica može biti reduciran na jednu proizvodnu jedinicu. |
| Termin (HR) | |
| Definicija (HR) | |
| Termin (SR) | |
| Definicija (SR) | |
| Nadnevak | 2016-01-27 |
| Standardi | BAS ISO 22005:2010 |
|---|