| Oblast standardizacije | Kemikalije, kemijsko inženjerstvo, poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
 | 
| Tehnički komitet | BAS/TC 43- Hrana | 
| Termin (EN) | food safety policy | 
| Definicija (EN) | overall intentions and direction of an organization related to food safety as formally expressed by top management | 
| Termin (FR) |  | 
| Definicija (FR) |  | 
| Termin (DE) |  | 
| Definicija (DE) |  | 
| Termin (BS) | politika sigurnosti hrane | 
| Definicija (BS) | sveukupne namjere i opredijeljenost organizacije koje se odnose na sigurnost hrane kako ih je formalno izrazila uprava. | 
| Termin (HR) |  | 
| Definicija (HR) |  | 
| Termin (SR) |  | 
| Definicija (SR) |  | 
| Nadnevak | 2016-01-27 | 
| Standardi | BAS EN ISO 22000:2010 | 
|---|