nsBAS EN ISO 6888-1/A1:2024

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:6
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:26.04.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 6888-1:2021/A1:2023, identičan
ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се