ISBiH Glasnik 3/20

Institut za standardizaciju BiH pripremio je i objavio Glasnik broj 3/20 .

Klimatske promjene, cyber kriminal i prekidi u ekonomskim aktivnostima predstavljaju ozbiljne prijetnje dugoročnoj održivosti poduzeća. Međutim, postoji način na koji se jača otpornost poduzeća na te pojave, a to su inovacije. Što su to inovacije, koja je njihova uloga u uspjehu poduzeća, koja je uloga međunarodnog standarda za sustave upravljanja inovacijama te koje su njegove prednosti pročitajte u ovom izdanju Glasnika.

Biodiverzitet, medicinski turizam, biobanke, medicinske banje samo su još neke od zanimljivih tema o kojima se možete informirati.

Glasnik 3/20 sadrži i druge zanimljive informacije o najznačajnijim aktivnostima na međunarodnoj i europskoj razini u području standardizacije, informacije o aktivnostima Instituta za standardizaciju BiH i novim objavljenim, zamijenjenim i povučenim BAS standardima.

Pored Glasnika možete pogledati i Službene objave 3/2020 u kojima se objavljuju novi bosanskohercegovački standardi i drugi standardizacijski dokumenti, kao i zamijenjeni i povučeni BAS standardi.