prBAS ISO 9116:2026

Green coffee — Guidance on methods of specification


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:7
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.140.20, Kahva i nadomjesci za kahvu

Apstrakt
This document gives guidance on methods of specification to be used to describe green coffee for sale and purchase. It also gives guidance on procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee. This document is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 9116:2025, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se