prBAS ISO 22935-1:2025
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:21
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
03.100.30, Upravljanje ljudskim resursima
67.100.01, Mlijeko i mliječni proizvodi općenito
67.100.01, Mlijeko i mliječni proizvodi općenito
Apstrakt
This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 22935-1:2023, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se