nsBAS ISO 1442:2025
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage - Referentna metoda
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:12
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:04.04.2025
Predviđeni datum naredne faze:03.06.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.120.10, Meso i mesni proizvodi
Apstrakt
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.
The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.
The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
Životni ciklus
00
10
20
30
40.20 - Javna rasprava o nacrtu BAS standarda (nsBAS)
04.04.2025
50
60
90
95
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 1442:2023, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se