BAS EN ISO 23275-1:2010

Životinjske i biljne masti i ulja - Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi – Dio 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca


Opšte informacije
Status: Važeći
Broj strana: 15
Jezik: Engleski
Izdanje: 1.
Metoda usvajanja: Proglašavanje
Datum objave: 20.12.2010
Tehnički komitet:
...

Apstrakt
ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis. The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
  • EN ISO 23275-1:2008, identičan
  • ISO 23275-1:2006, identičan

Veza sa BAS standardima