prBAS ISO 16657:2025

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:9
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.240, Osjetilna analiza
67.260, Postrojenja i oprema za prehrambenu industriju

Apstrakt
This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils. The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils. In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 16657:2023, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se